8. TÁBOROVÝ DEN, SOBOTA 10. 7. 2021

MLADŠÍ

Dnešní ráno nezačalo ničím jiným než budíčkem. Starší se balili a chystali na dvoudenní výlet, ale my jsme rozcvičku měli povinnou. PO klasickým nástupu jsme se vydali koupat. Šli jsme směrem Kladruby na Záhořák. Potom jsme měli oběd. A šly jsme se koupat. PO koupání jsme měli svačinu a ze jsme se šly zase koupat. A šly jsme zase do tábora.

MLADŠÍ 2

Dnes jsme šli my mladší šli k rybníku a staršý šli na dvoudeňák a my mladší jsme si čilovali u vody. A cestou jsme zbýrali jahody a cestou nám dali čísla a k objedu jsme dostali salám a chléb a baštiku a vokurky a moc jsme si to užili a když jsme přišli tak Bára začla číst.

STARŠÍ

V sobotu ráo hned po dobalení věcí jsme se nadlábly „rohlem s paštikou“. Po ranním nástupu začala naše cesta do Šternberka. Trasa vedla přes Hrádek, Libež, polní a lesní cesty až do Šternberka. V Libži jsme tradičně stavěli na hřišti na svačinu. Kus za Libží jsme se rozvalili na louce, abychom si dali oběd. Po chlebu se salámem jsme si dali polední klid. Když jsme dorazili ke Šternberku tak jsme odložili batohy a šli na nákupy. Kromě Zetora a Morka, který hlídali naš věci. Po návratu se roztopilo pod kotlem a uvařila se polífka k večeři. Po „kecalžíci“ jsme luštili Morkovi detektivní příběhy. Po večerce jsme si už jen povídali.

zapsali

Napsat komentář