6. táborový den, čtvrtek 4. 7. 2019

MLADŠÍ

Ráno jsme se vzbudily v půl osmé. Ke snídani byly buchty. Zabalili jsme si a vyrazili. Došli jsme do Ctiboře, kde jsme čekali na autobusové zastávce. Pak jsme odjeli do Českého Šternberka, kde se k nám připojila Anička. Mysleli jsme, že se půjdeme koupat, ale nakonec jsme nešli. Místo toho jsme se šli naobědvat do hradu. Naobědvali jsme se a vyrazili. 

Došli jsme do Libže a začali jsme si hledat místo k přespání. Cesta k němu byla přes obilí. Za obilím byla dlouhá tráva, kterou jsme museli zadupat abychom mohly jít spát. Vybavili jsme si, vyčistili si zuby a šli spát. 

STARŠÍ

Budíček byl v půl osmé, poté jsme lenošili ve spacácích tak 10 minut, jsme měli snídani. K ní byl tvarohový a makový závin. Po snídani jsem vyrazili do Sázavi. Při cestě jsme potkali slepici a roveři se jí pokusili chytnout a taky jí chytli. Další zážitek byl když Terka vyměnila sirku za med. Oběd jsme si dali ve městě Ledeček. Po obědě jsme měli polední klid, během volna jsme šli poprosit o doplnění vody do flašek, ale nikdo neměl pitnou vodu a poslali nás do hospody, protože tam je pitná voda. Když jsme došli od Sázavi, tak jsme si v TESCU koupili věci na večeři a zítřejší oběd. Místo na přespání byl ten největší kopec to tam byl. Když jsme se tam vyškrábali, tak jsme si museli dát pauzu. Po pauze jsme připravili ležení a začali dělat večeři. K večeři jsme udělali drátěnou polévku. A po večeři jsme šli spát.

zapsali: Nepodepsali se…


Napsat komentář