12. táborový den, středa 10. 7. 2019

VERZE 1

Rano byl budíček poněkud netradyční, tábor se probudil a jsme zjistili, že chiběli vedouci a polovina roveřů! Niak nam to šlo. Mlači šli zbirat chrasti. Věci šli zbírat smůlů.

VERZE 2

Ráno nas Lachtan vzbudil a utek do lesa Docík se ujal vedení a udělal pěkný nástup mladší poslal na chrastí a starší na smůlu s výjímkou Čerta, Lukyho, a Kiki, kteří čistili božiště a připravovali se na slib. Po obědě se vrátili všichni vedoucí …………… a dodělali slibak večer všichni slibující zvládli.

VERZE 3

Z úterý na středu roveři plnili roverskou výzvu, přespat v krounách stromů. Roveři přespávali na paletě zavěšené ve vzduchu, a ráno je vzbudil Lachtan, s baťohem na zádech. O pár minut později se dozvídají, že vedoucí opustili tábor. Roveři se ihned chopili vedení, a začali organizovat tábor.

Dodrželi denní harmonogram, splnili všechny povinnosti a především zorgranizovali sběr chrastí a smůly, což bylo velice důležité pro večerní slibový oheň.

Vedoucí se vrátili s časem oběda, po poledním klidu se splnili všechny zbývající úkoly, jako slavnostní pagoda nebo fagule.

Večer proběhl slavnostní slibový obřad, slib úspěšně splnili:

Čert, Adam, Kiki, Jaromír, Fanda, Tonda, Kapr, Zetor, Lukýnek, Vaší

zapsali: Nepodepsali se…



Napsat komentář